Cites ràpides per crear equips de ciència i empresa

Una vintena de projectes de recerca biomèdica i prop de 30 mentors i experts en desenvolupament de negoci van participar a la quarta edició del Health & Bio Team Dating a Barcelona, l’única trobada de cites ràpides (speed-dating) del sector, organitzada per BStartup de Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech. La trobada, celebrada a l’octubre, arribava aquest 2018 a la seva 4a edició. Com a novetat, per primer cop la trobada va tenir lloc en el marc de la fira Healthio, a Fira de Barcelona.

En aquesta edició, Health & Bio Team Dating va acollir un total de de 90 cites, en les quals 20 equips de científics van presentar la seva recerca a professionals amb experiència empresarial interessats en fer créixer aquests projectes com a mentors, emprenedors o business developers.

Casos d’èxit d’edicions anteriors

D’aquestes reunions han sortit en edicions anteriors històries d’èxit com la d’Elem Biotech, spinoff del Barcelona Supercomputing Center – Centre Nacional de Supercomputació (BSC-CNS) que fa simulacions virtuals d’òrgans i teixits per a la recerca de fàrmacs. L’investigador Mariano Vázquez, cofundador d’Elem Biotech, va assistir el 2017 al Health & Bio Team Dating. Durant la trobada es va reunir amb Genesis Biomed i va conèixer en Josep Lluís Falcó, que s’ha incorporat a Elem Biotech com a mentor i inversor. Un altre cas d’èxit és el de Leukos Biotech, ja que la científica Ruth Muñoz Risueño va conèixer a Health&Bio el que avui és el seu CEO, Enrique Llaudet.

Networking emprendedores: Health&Bio Team Dating. BStartup - BANCO SABADELL

Vídeo resum de la 4a edició de Health & Bio Team Dating