Presència de la BioRegió als esdeveniments del sector

Durant 2018 Biocat va organitzar un total de 30 esdeveniments amb més de 2.500 assistents, va participar-hi activament en uns altres 25 i va col·laborar en 17 esdeveniments externs.

La BioRegió de Catalunya va estar present a Biospain, un dels esdeveniments més importants del sector biotecnològic, organitzat per ASEBIO i que el 2018 es va celebrar a Sevilla del 25 al 27 de setembre.

La BioRegió hi va comptar amb un pavelló propi (foto superior), coordinat per Biocat, que va acollir els estands de Compliance ServicesCSV ExpertsDR HealthcareEnantiaGrifols Engineering i Specipig. També hi van tenir visibilitat les empreses AbilityPharmaAnaxomicsCapital CellXRB (Xarxa de Referència en Biotecnologia)IQSLeitatMolomics i Parc Científic de Barcelona.

Visibilitat internacional

Durant 2018 Biocat va participar al partnering de diverses fires internacionals per tal de donar visibilitat a les empreses i entitats de recerca del sector català de les ciències de la vida i de la salut i presentar les potencialitats de l’ecosistema a les companyies i inversors internacionals. És el cas de BIO Europe, que va tenir lloc al novembre de 2018 a Copenhague (Dinamarca), i BIO International Convention, la convenció biotecnològica més important del món, que es va celebrar a Boston al juny. La presència de la delegació catalana, que va comptar amb 38 empreses, es va gestionar a través d'ICEX i Biocat hi va actuar com a facilitadora.

També el juny va tenir lloc a Estrasburg (França) la segona edició de MedFIT. Biocat hi va participar representat per la Directora de Moebio, Raquel Riera, que hi va oferir una xerrada sobre els reptes en tecnologies mèdiques i les estratègies per potenciar la innovació.

Bio€quity Europe arriba a Barcelona el 2019

Durant 2018 Biocat va treballar en la preparació de Bio€quity Europe, el principal esdeveniment d’inversors dedicat a la indústria biofarmacèutica europea, que tindria lloc per primer cop a Barcelona el maig de 2019 gràcies a la iniciativa del Comitè Amfitrió Regional, format per BiocatYsios CapitalACCIÓ CataloniaBio & HealthTech

Organitzat per BioCentury i EBD Group, Bio€quity Europe és la trobada més influent del sector per a inversors que busquen companyies de ciències de la vida on invertir i experts en llicències biofarmacèutiques amb interès per avaluar noves oportunitats de negoci.

"Bio€quity Europe permet mostrar com Barcelona i la BioRegió de Catalunya s'han convertit en un destí prioritari per a la inversió biotecnològica a Europa”, destaca Jordi Naval, Director General de Biocat.