Un agent estratègic per a l'impuls de la BioRegió

Biocat és l'organització que impulsa l'ecosistema de la salut i les ciències de la vida a Catalunya i treballa per transformar la ciència i la tecnologia en creixement econòmic regional i en impacte social.

Biocat centra la seva estratègia en diferents punts clau:

  • Sensibilització i promoció de l'ecosistema, creant eines i estratègies per a millorar el coneixement del sector sanitari català i incrementar la seva projecció tant a nivell nacional com internacional, amb l'objectiu de posicionar a la BioRegió com a referent internacional.
  • Brindar capacitació innovadora i desenvolupar talent, dissenyant i executant programes i iniciatives per millorar el talent i l'emprenedoria, considerats factors essencials per al creixement del sector.
  • Accelerar la transferència de tecnologia i el creixement empresarial donant suport i duent a terme activitats per augmentar el valor del sector, posant especial èmfasi en el valor afegit de la recerca, el coneixement i la transferència de tecnologia, la internacionalització i l'accés al capital.

Creat el 2006 com una fundació pública / privada, Biocat - juntament amb el govern -, també impulsa polítiques estratègiques de gran abast i projectes destinats a contribuir amb la competitivitat del sector.